
İsrail Vur Vur Filistinli İnlesin” Müslüman Alemi Dinlesin”
Yazayım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm.
Yazar iman kardeşlerimin dillerine sağlık, günümüz İsrail’in soykırımına dayanamayıp yazıyorlar. Durup düşünmek lazım, bugüne, bugünlere nasıl gelindi. İsrail Siyonist’inin suçu var da biz Müslümanların Müslüman aleminin hiç suçu yok mu !
Evvela kendi şahsımıza, sonra müslümanlara bir bakalım. Kendi dini kitabımızdan gereği gibi haberdar olmadığımız ortadayken, yahudinin tahrif edilmiş, kendilerinin istedikleri doğrultuda yaşam biçimine getirdikleri bir ayetlerine kulak verelim. Onlar kendilerine vaad edilmiş bölgeler, topraklar olduğuna iman etmiş, bütün benlikleriyle inanmışlar, buna göre kendilerinden olmayanları köle olarak muamele etmeyi inanç, iman haline getirmişler ona göre yediden yetmişe çalışıyolar, ne yazık ki dünyada hiçbir işçileri bile yoktur, hepsi okumuş , ilim tahsil etmişler, güç olmuşlar, maddiyatı bulmuşlar ,silah gücünü elde etmişler ,en güçlü silahlara sahipler, dünya maddi piyasasına sahipler ,ekonomiye siyasete sahipler ,söz gelimi bütün ipler ellerinde , bilmem kaç milyonluk yahudi varlarıyla varlıklarıyla tek yürek çalışıyorlar. Sünnetullah gereği Allah cc çalışana veriyor.
Ellerinde tahrif edilmiş, kendi yaşamlarını nasıl düzenleyeceklerine dair bir kaç ayetlerini vermek de yarar görüyorum. Zamanından beri kendilerinin ne şekilde inanç ve neticelerini nasıl hayata geçiriyorlar.
( Bir kente saldırmadan önce barış önerinizi. Kabul eder, kapılarını size açarlarsa, kentte yaşayanların tümü sizin için köleler gibi çalışacak size hizmet edecekler . Ama barış önerinizi geri çevirir, sizinle savaşmak isterlerse, kenti kuşatın ve teslim alınca orada yaşayan bütün erkekleri kılıçtan geçirin, kadınları, çocukları, hayvanları ve kentteki her şeyi yağmalayın. Tanrınız Rabbin verdiği düşman malını kullanabilirsiniz. Yakınınızdaki kentlerin tümüne böyle davranacaksınız. Tanrınız Rabbin miras olarak vereceği bu halkların kentlerinde nefes alan, hiçbir canlıyı yaşatmayacaksınız ,tümüyle imha edeceksiniz.Tesniye-20-10/18)
Yahudi inancına göre olan iki ayetini de vermek istiyorum.
(Yahudi olmayanlar , yahudilerin köleleridirler.)
( Yahudi olanlar , yahudi olmayan ne kadar insan öldürürse cennetin en yüksek mertebesine erişecekler.)
Bu ayetlerinin numaralarını şimdilik hatırlayamadım, lakin tamı tamamına aynen böyle. İnsanları hiç ayırım yapmadan inançları ve amaçları bu şekildedir. İşte Yahudilik budur. Kendilerinden olmayanların üzerine zülüm ve düzen kurmuşlar. Sonra da Hristiyanların kitapları, İncil ‘i bozmalarına zemin hazırladılar , onlarla olan ilişkilerini maddiyat ve menfaat üzerine onları da kendi aralarında mezhep savaşları çıkartarak, asırlardır onları hep kullandılar, halada kullanıyorlar. Yahudiler hiçbir zaman rahat durmadılar. Müslümanları da aynı yöntemlerle sinsi oyunlarla bugünkü duruma getirdiler. Onlar bir millet oldular, ne yazık ki başardılar da. Teknik onlarda, para onlarda ,güç onlarda. Şimdide top yekûn düşmanları islamdır. Ellerindeki ekonomi, teknoloji ,askeri ,siyasi oyunlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor , asırlardır yerinde sayan müslümancıkları türlü oyunlarıyla birbirlerine düşürerek kendi kendilerini adeta imha ettiriyorlar her şey ayan beyan ortada.
Yahudi siyonist İsrail senelerdir, karış karış Müslüman aleminin kutsal sayılan , adeta kalplerini söke söke , yerlerini gasp ederek ölümlerle zülüm ve katliamlarla ortadan kaldırıp yerlerine çöküp yerleşiyorlar da dünya islam zengin kodamanlarının çıtları hiç çıkmadı , hala etkili bir çıkış bir yaptırım ortada yok, bir karşı koyuşlarıda yok. Siyonist İsrail’in elinde her türlü silahların arkasındaki maddi güç arap kralları tarafından petrol gelirleriyle batı bankalarını doldurdukları paralardan kaynaklanıyor. Atılan her bomba onların sayesinde oluşturulmaktadır , siyonist İsrail’i besleyen onlardır. Pek aklım almıyor ,hamas ellerindeki güçsüz füzelerle arı kovanına değnek sokar gibi elinde her türlü silahı olan devleti İsrail’i dize getirecekler .
İşte her şey ortada , şimdiye kadar İsrail ‘in gasp ettiği topraklar da ortada, bu da müslümancıklar dünyasının acizliği ve affetilmeyecek ayıbı, bu da Allah cc kitabına uymadan yaşanan emirlere uymamak, duymamak ,arkaya atmanın hazin sonucu. Şu ayetlere bir kulak verip düşünelim, düşünebilirsek
( Sizde onlara karşı gücünüz yettiği kadar güç ve savaş atları hazırlayın ki bununla Allah’ın düşmanlarını, sizin düşmanlarınızı ve sizin bilmeyip Allah’ın bildiği düşmanlarını korkutasınız, Allah yolunda ne harcarsanız size tam olarak ödenir ve hiçbir haksızlığa uğratılmazsınız.) Enfal.su.ay. 60
( Ey nebi müminleri savaşmaya cesaretlendir. Eğer sizden sabreden yirmi beş kişi bulunursa, iki yüz kişiye galip gelir. Eğer sizden yüz kişi bulunursa, gerçeği yalanlayan nankörlerden bin kişiye galip gelir, Çünkü onlar gerçekte anlamaz bir toplulukturlar) Enfal.su.ay.65.
Dikkat edilirse müslümanların her zaman düşmanları olabileceğidir , bunun iyi anlaşılması gerektiği buna göre de zamanın gücü olan at deve ebrehenin filleri gibi savaş gücü ,bu günün top tüfek ,tank panzer uçak füze ,uçak gemisi, savaş için gerekli güce sahip olunması uyarısı veriliyor. Eee , bugün güç karşı tarafta , galip gelecekte onlar olacak elbette.
Allah cc buyuruyor , güç toplayın , her zaman hazır olun anlamında ama müslümanım diyenler dünya maddiyatına, zevk sefaya, nefislerine uymuş güçsüz kalmışlar. O zaman ayete kulak verelim, o gibi topluluklara , işte bu topluluk;
( Bir topluluk kendi nefislerindekileri Allah’ın gönderdiği vahiylerle değiştirmedikçe Allah’ta onların hallerini değiştirici değildir)Rad.su.ay.11.
O zaman bugünkü hallerin neticelerin sonuna hiç şaşmamak lazım, şu ayet de buna delildir.
( Başınıza gelenler kendi (yapıp) işlediklerinizdedir.(Bu yüzdendir) Şura.su.30
Yazıma şu ayetle, anlatmak istediğime mana bakımından yararlı olacağı kanısındayım. Biz müslümanlar gerçekten Allah cc emir ve yasaklarına uygun yaşamış olsak , ettiğimiz dualar, yakarışlar, umut ederiz Rabbinize ulaşır. O zaman(Gevşemeyin, üzülmeyin, eğer gerçekten inanmışsanız üstün olan sizlersiniz . Ali imran.su.ay.139.)
Anlaşılması gereken, Allah’ın davasına inanmış , iman etmiş buna göre de hazırlanmışsak gevşemeye üzülmeye gerek yoktur.
Şimdi kendimize, Müslüman alemine bakalım , soralım bizler davamıza sahip çıkarak hazırlandık mı ? Eğer böyle bir durum olmuş olsaydı bugünkü durumlar böyle olur muydu ! Bizler her zaman üstün, galip gelmemiz gerekmez miydi !
Allah cc kitabına bir kanun koymuş, artı eksi kıyametin sonuna kadar da bir değişim olmaz. İnsanoğluna verdiği akılla rüzgâr paneli, güneş paneli yapıyor , elektrik üretiyor, silah üretiyor , onun mermisini patlatacak tetik koyuyor , bunu Müslüman da, kâfir de, ateist de yapsa bu tetik patlayacak,
Allah cc koyduğu tabiat kanununda değişiklik yapmaz. O zaman bugün sabahtan akşama , akşamdan sabaha kadar dua etmek ,hatimler indirmek bir fayda vermediği açık açık ortada … Allah cc koyduğu kanunu işletecektir, yaklaşık kırk günden beri, İsrail vahşeti zulümü devam ediyor. Müslümanlar televizyonlarda ,meydanlarda , camiler de protesto ve dua ediyorlar. Ama İsrail ‘in bir bombası, bir silâhı geri tepmiyor. Ey Müslüman alemi buna ne diyeceğiz veya diyecek bir cevabımız var mı, varsa nedir ? nerdedir ? Sonuç ortada….
Suç sadece yahudide batıda değil , suç onlara methiye dizen ,onlarla ittifak edip, onları dost edinip , modasıyla ,markasıyla ,müziği ile ahlaksızlıklarıyla iç içe olmuş, maddi olarak onları zenginleştirdiler. Onlarla yarışır olmuşlar,çok çok gururla övündüğümüz şehitler kanıyla alınmış güzel ülkemizi bırakıp, tatillerde, bayramlarda şeytanlaşmış batı ülkelerine akın akın seyahat ediyor, onların bar pavyon içkili restoranlarını dolduruyor , ülkemizde kazandıkları paraları onların kasalarına dolduruyorlar.
O paralar , sistematik olarak İsrail’in kasalarına akıyor , gücünü silâhını hazırlıyor, durum ortada…. Sonra bizim tiyatrocu pehlivanlarımız meydanları doldurup , bayrak sallıyorlar, o bayraklara verilen paralar da İsrail’e akıyor bayrakları taşıyanların , moda giysileri , ayakkabıları, düşmanın şirket malları, sonra kahrolsun İsrail , Allah’u Ekber çoluk çocuk , kadın ,ihtiyar, genç, on binlerce Müslüman öldü, şimdiye kadar ölenlerin de hesabını nereye koyacağız.
Allah cc ne buyuruyor du, bunu ne zaman dinledik ! Acaba ne zaman , ne zaman dinleyeceğiz , kulak verelim.
(Sakın zalimlere sempati duymayın , onları (dost edinmeyin)onları desteklemeyin (sonra) size ateş dokunur, sizin Allah ‘tan başka dostlarınız yoktur , sonra size yardım da edilmez.Hud.su.ay.113)
Müslümanlar Allah cc, dini emirleri, hakkı, hukuku arkaya attılar birbirlerinin haklarını yer yutar olmuş , zevki sefaya dalmışlar, kardeş kardeşi mal mülk için kurşunluyor , içimizde İsrail’den daha zalim, dinini unutmuş ateistler yetişmiş , sağımıza solumuza bakalım İsrail içimizde, lânetlenecekler yanı başımızda.
(Allah ‘ı unutan ve bu yüzden de Allah’ın da onlara kendilerini unutturduğu kimseler gibi olmayın onlar yoldan çıkmış kimselerdir. Haşr.su.ay.19.)
Kısacası suçu eksikliği kendimizde Müslüman aleminde aramalıyız, bugün aciz acınacak vahim bir durum var, maalesef etkili bir karar alamıyor , aldıramıyorlar, alamazlarda, her şeyleriyle batıya teslim olmuş durumdalar.
Elbetteki bu vahşete zil takıp oynamayan, içleri yanan kanayan iman kardeşlerimiz var , var da maalesef elden etki yapabilecek bir şey gelmiyor.
Bu güzel vatanımızda Yunan gelsin , İsrail gelsin, onları destekleyen çokca müslüman etiketlilerin var olduğunu da unutmamak lâzım. Bizler de gıyabicenaze namazları kılmaya devam edelim. Acaba yaşadığımızla Allah cc karşı kişiliğimiz yüzümüz var mı?
Değerli iman kardeşlerim , acizane ediyorum ki , Rabbimiz bizlerin hakkında hayırlısı neyse, onu bütün islâm alemine lütfeyle bizleri bu acizlikten ancak Sen kurtarırsın, ” Kurtar bizleri ya Rabbimiz ! Amin. ”
Son bir ayetle yazımı sonlandırmak istiyorum.
(Kuran ile apaçık bir davet gelmiştir, buna rağmen sırtını dönüp duymamazlıktan , görmezden gelen (gelenlerden) daha zalim kim vardır,ayetlerimizden yüz çevirip başkalarını da ondan (hak yoldan)uzaklaştırmaya çalışanları şiddetli bir azapla cezalandıracağız.Enam.su.ay.157.)
Bütün gayretleriyle, haktan hukuktan ayrılmayanlara selamlar olsun
Selâm ve Dua ile


