EtkinliklerGenel

İktibas Çizgisi Ocak Sayısı Yayınlandı

İktibas Çizgisi Ocak 2025/466-87. Sayısı Abdullah PAMUK’un kaleme aldığı “SURİYE’NİN BÜTÜNLÜĞÜ VE GÜVENLİĞİ:FIRSATLAR-RİSKLERmanşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.

Bu sayımızda, Kavram Bölümünde “Cin Ve Melek Kavramı” konusunun işlendiği yazıyı okuyabilirsiniz.

Düşünce yazılarında;

Hüseyin Bülbül’ün “Dünyada Bu Kadar Zulüm Varken Allah’ın Merhameti Nerede?” Osman COŞKUN’un “Suriye’de Demokratik Bir Toplum Oluşturma Çabaları!” Hamdi AKAN’ın “İtiraz ve Reddiye!” Muhammed CELİL’in  “Âdem Olmak veya Şeytanlaşmak” Haydar ÖZTÜRK’ün “Kevser Suresinin İncelenmesi.” Enes TARIM’ın “İsrailiyat” Sami ÖZ’ün “Hatalı Peygamber Telakkileri “ Kadir TURAN’ın “Kördüğüm; Suriye” Şeref BÜLBÜL’ün “Yaşayan Müslümanlar” Selahaddin ALIÇ’ın “İster Misin ..? Küfür ve İsyandan Temizlenesin..!.” yazılarını bulabilirsiniz.

Sanat-Edebiyat Bölümünde;

Enes GÜNASLAN’ın hazırladığı Mehmet Kurtoğlu’nun  tyb.org.tr sitesinde yayınlanan “İki Kadim Dost (Âkif ve Babanzade)” Yazısını  bulabilirsiniz.

Bir Kitap/Site/Dergi Alıntı Bölümünde ;

Ercümend Özkan’ın -1982 yılına ait “Suriye De Düşüyor.”, ve Abdullah PAMUK’un Eylül 2012 tarihli  “Suriye’de Yaşanan Kanlı Değişim Süreci ve Müslümanlar” yazılarını bulabilirsiniz

 

 

Abonelik İçin:mektup@iktibascizgisi.com

İktibas Çizgisi Kayseri Merkez Bürosu: Cumhuriyet Mah. Vatan Cad. Kiraz Apt. No: 21/3 ] Melikgazi/KAYSERİ 

Tel:0537 741 02 33

İktibas Çizgisi İstanbul Temsilciliği: Akşemsettin Mah.Öksüzce Hatip Sok. No:20 Daire1  Fatih / İSTANBUL

Tel: 0 545 648 75 08  

Daha Fazla

İktibas Çizgisi

İktibas Çizgisi Yönetici

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlginizi Çekebilir

Kapalı